Welcome

Бутиков хотел "Френдс"

Хотел “Френдс” се намира на 450 метра от началната станция на ски лифта и на 100 метра от центъра на град Банско. Хотелът предлага настаняване в уютни стаи и комфортни апартаменти в сърцето на Банско. Всички стаи в Хотел Френдс разполагат с удобни двойни легла, телевизор, телефон, безжичен интернет достъп, гардероб, бюро, както и звукоизолирани прозорци и врати.

На разположение на гостите на Хотел Френдс са традиционна механа с камина, Лоби бар в ирландски стил с камина и тераса, ресторант в български традиционен стил, както и безжичен интернет достъп, Rent-a-Car, пералня, ски гардероб за собствено ски оборудване и детски кът.

Reservation

Резервирайте още сега!

Wi-Fi интернет

Безплатен Wi-Fi интернет на територията на целия хотел, с който ще можете не само да “сърфирате” за забавление, но да свършите дистанционно всички важни работни задачи.

Масажи

Различните видове масажи ще Ви помогнат да се отпуснете и да се погрижите не само за тялото, но и за спокойствието на ума, далече от напрежението и стреса на ежедневието.

Забавления

Предлагаме и множество допълнителни забавления извън хотела като разходка с ATV, моторни шейни, ски уроци, конна езда, стребла с лък, пейнтбол и др.

Comfort

Удобство и комфорт

Testimonials

Какво споделят гостите за нас