Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Летни забавления в Банско

май 24, 2020 @ 8:00 am - ноември 30, 2022 @ 5:00 pm

Pirin Mountain summer

Ето и нашите предложения как да прекарате едно страхотно лято в планината:

  1. Преход

В Пирин има много възможности за хора с добра или не толкова добра физическа подготовка. Изберете внимателно вашия маршрут и не подценявайте планината. Започнете с лек маршрут и постепенно увеличете сложността според това как се чувствате. Гарантираме ви, че веднъж попаднете в тази неверотна красота – няма да ви се иска да спрете.

2. Пикник

Само на 4-5 км от града са оборудвани прекрасни места за пикник. Някои от тях са подходящи дори, ако има опастност от превалявания. Повечето разполагат и с удобни маси, пейки, огнища и дори чиста течаща вода. Нужна ви е само добра компания и продукти за скарата. Не забравяйте и любимите игри, като тесте карти, дама, топка, федербал и т.н.

3. Насладете се на удоволствието от ездата

В близост до Банско има няколко възможности да се отдадете на това любимо забавление. А местностите, които се посещават наистина не са за изпускане.

4. Риболов

За любителите на риболова в региона има няколко възможности. Язовирите “Белизмата” и “Кринец” предлагат прясна риба, дори и за тези, които не успеят да си я хванат сами. А за децата и на двете места има достатъчно забавления.

Детайли

Начало:
май 24, 2020 @ 8:00 am
Край:
ноември 30, 2022 @ 5:00 pm
Уебсайт:
hotelfriends.eu

Място

Банско
ул. Кръстьо Сарафов 42
Банско, България — София 1164 България
Телефон:
05885858
View Място Website

Pin It on Pinterest